Tips til succes i jeres drivhuse

0
257
Landbrug er hårdt uden en minilæsser

Krydderurter og planter er efterhånden blevet plantet i rigtig mange år. Førhen var det en nødvendighed for at overleve. Det er det også i dag, men i dag er der også mange der har det som en hobby. Det gør de ved at have drivhuse eller lignende i haven, hvor det så er muligt at plante diverse planter. Læs med her og lær mere om drivhuse samt plantning og pasning af diverse planter

Sådan får du succes i dine drivhuse

 

Det kan for mange være svært at få gang i planternes vækst eller at holde dem i live. Der er heldigvis mange guider rundt omkring på nettet, som kan være med til at hjælpe med dette. Der er dog rigtig mange forskellige, der fortæller rigtig mange forskellige ting. Det kan derfor næsten gøre være med til, at gøre hele processen endnu mere forvirrende.

Her er 3 gode råd, der med garanti giver god vækst i dine drivhuse: 

  • Hold en jævn temperatur i drivhuset
  • Plant i spande af plast
  • Vanding

Først og fremmest skal man sørge for at have en jævn temperatur i dit drivhus. Planter hader nemlig de store temperaturforskelle, der nemt kan forekomme om foråret og efteråret. Derudover bør man plante sine i spande eller krukker fremfor direkte i jorden. Bliver en af planterne så angrebet af et skadedyr eller lignende, er det nemt at fjerne planten fra drivhuset og undgå skader på de andre planter. Man skal dog være opmærksom på, at planter i spande og krukker kræver mere vand, end planter der er plantet direkte i jorden. Til sidst er det meget vigtigt og afgørende, at planterne får nok vand. Fx skal en plante som tomatplanten have op til 8 liter vand om dagen. Er man ofte væk hjemmefra, kan man med fordel investere i et godt automatisk vandingsanlæg. På den måde bliver den planter passet rigtigt, også når du ikke er hjemme.

Drivhuse i storbyerne

Der findes rigtig mange forskellige udendørs drivhuse. Ens for dem alle er, at de kræver en have. Det er ikke alle i de store byer, der har haver, da de ofte bor i lejligheder eller lignende. Det er der dog en løsning på. Det er nemlig muligt at købe indendørs drivhuse, der kaldes vægdrivhuse. De gør det muligt for folk i storbyerne, at følge deres interesse for planter.  Den eneste forskel er, at vægdrivhusene ikke er helt lige så store og rummelige som de normale og udendørs drivhuse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here