Vil du prøve at lave din egen øl derhjemme? | Refraktometer
15959
post-template-default,single,single-post,postid-15959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-10.1.1.1572422714,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Et refraktometer kan bruges i mange forskellige brancher

Hav styr på procenterne med et refraktometer

Et refraktometer kan bruges i mange forskellige brancher

Et refraktometer er et apparat, der kan bruges til at måle brydningsindekset i forskellige væsker. Det kan være ting som sukkerindholdet i frugt og malt, alkohol i spiritus og meget meget mere. Det er altså et apparat, der kan bruges i mange forskellige brancher grundet de mange ting, som apparatet kan måle. Læs med her og lær meget mere om hvad et refraktometer er, samt hvad hvad det bruges til

Hvad er et refraktometer? 

Et refraktometer er, som nævnt i indledningen, et apparat, der kan bruges til at måle brydningsindekset i forskellige væsker. Det kan fx være sukkerindholdet i frugt og malt, alkohol i spiritus eller noget helt tredje. Det er altså et meget brugbart apparat, der kan bruges i rigtig mange forskellige brancher. 

Man kan faktisk også købe et småt og billigt refraktometer. Det er der flere og flere der køber, for at kunne lave øl, cider eller lignende i hjemmet. Det er et apparat, der bruges lige inden gæringen. Det er rigtig nemt at bruge, også for den private person. Man lægger blot et par dråber på glaspladen, og resultatet kan så aflæses som en tydelig farveovergang.

 

Et refraktometer er særligt brugbart i alkoholbranchen

Et refraktometer kan som tidligere nævnt være et meget nyttigt redskab i alkoholbranchen. Et refraktometer kan nemlig bruges til at måle alkoholindholdet i spiritus og andet alkohol.

Det er en rigtig god branche, at have et relevant produkt i. Det er nemlig et produkt, som bl.a. danskerne og folk i resten af verden ikke kan få nok af. Der bliver produceret alkohol i massevis, og det bliver ligeledes drukket i massevis. Der er blevet bygget nogle kæmpe virksomheder i både Danmark og andre lande på baggrund af dette behov. Fx har vi Carlsberg i Danmark, som er en stor ølproducent. Det er en af Danmarks største virksomheder, og de sælger rigtig mange øl hvert eneste år.

Vi drikker alkohol i rigtig mange forskellige anledninger, som alle er vidt forskellige. Til familiearrangementer som fx bryllupper og fødselsdage, bliver der også drukket vin og øl. I Danmark er der nemlig en tendens til at drikke i hyggelige anledninger. Derudover bliver der også særligt drukket igennem til fester og lignende. Det gælder nok mest de unge. Så holder de fester, hvor der bliver drukket igennem. Det er både øl, drinks og shots. Derudover bliver der også drukket igennem til forskellige festivaler og koncerter.

 

3 anledninger hvor vi drikker alkohol: 

  • Fester med vennerne
  • Hyggelige arrangementer med familie eller venner
  • Festivaler og koncerter
Bryg din egen øl med et refraktometer
No Comments

Post A Comment