Velsmagende alternativ til den normale vin | Alkoholfri vin
16010
post-template-default,single,single-post,postid-16010,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-10.1.1.1572422714,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Drik alkoholfri vin og spar taxaen væk

Spar på kalorierne med alkoholfri vin

Drik alkoholfri vin og spar taxaen væk

Det bliver mere og mere populært at drikke alkoholfrie alternativer som fx alkoholfri vin. Derfor er der også kommet væsentligt flere alternativer på markedet. Store producenter som fx Tuborg Heineken er fx begyndt at producere og sælge øl uden alkohol. Det giver også fin mening. Der er nemlig rigtig mange fordele forbundet med ikke at drikke alkohol. Læs med her og lær meget mere om det

Derfor er alkoholfrie alternativer så populære

Der er altså en stor og fortsat stigende for alkoholfrie produkter som fx alkoholfri vin og alkoholfri øl. Det er der flere forskellige grunde til. En af de væsentligste grunde er, at folk begynder at sætte mere pris på at få mere lækker øl, i stedet for blot at blive hurtigt fulde. Derudover er alkoholfrie alternativer også godt i børnefamilier, hvor man bør holde sig fra alkohol.

Denne stigende efterspørgsel kan også tydeligt ses på udviklingen på ølmarkedet gennem den seneste tid. Der er nemlig rigtig mange af de store spillere, der er begyndt at have fokus på netop alkoholfrie alternativer. Her kan man fx nævne 2 af branchens største virksomheder Tuborg og Heineken, der begge har udgivet en alkoholfri øl. Udviklingen kan også tydeligt ses på forskellige tal i branchen. Fx er salget af alkoholfri øl steget fra 1,07 millioner liter i år 2013 til 4,319 millioner liter i år 2018. På trods af denne meget store stigning, står de alkoholfrie øl blot for 2% af det samlede ølsalg. Derudover kan manogså kigge på de nye danske øl, der årligt kommer til. I 2013 havde de nye danske øl en gennemsnitlig alkoholprocent på 6,94%, men det er faldet til 6,28% i år 2018.

Drik alkoholfri vin til festen

Grunde til at vælge alkoholfri vin

Det kan faktisk også være en god ide at droppe alkohollen, da der er rigtig mange fordele forbundet med et alkoholfrit liv. Hvis man fx er på besøg ved nogle venner til middag og drikker alkoholfri vin i stedet for normal vin, kan man jo efterfølgende køre hjem og eventuelt spare en taxa. Derudover er der også rigtig mange, der får tømmermænd dagen efter de har drukket alkohol. Dette kan man også slippe for, hvis man vælger en alkoholfri vin. Til sidst er det også meget sundere at holde sig fra alkohol, da der er rigtig mange kalorier i alkohol. Man kan altså med fordel droppe alkohollen, hvis man er på kur eller lignende.

3 grunde til at vælge alkoholfri vin:

  • Man kan køre hjem
  • Ingen tømmermænd
  • Færre kalorier
No Comments

Post A Comment