Modetøj til foråret

0
237

I denne lille mini guide kommer vi ind på, hvad det helt rigtige tøj, der skal være i dit klædeskab. Foråret er hvor vi går meget op i at se friske ud for at være klar til selve sommeren og sommerfarverne. Forårs moden gør meget ud af at være tæt op af sommerfarverne men stadig i den mere basic udgave.

Selvom vi kun er i slutning af oktober, så skal vi allerede kigge ind i det nye år. 2021 foråret kommer der trends lige fra tyl til super lyse farver og her har designer indtil videre vist os nogle smukke men stadig behagelig design. Det kan endda ligne at flere gamle trends kommer tilbage. Selv nogle trends vi ikke har set i langtid. Her snakker vi ikke lige om joggingbukser og pyjamas. Selvom nogle af sættene godt kuinne ligne at det skulle bruge til det.

En af de helt lækre ting, der blev spottet var nogle bukser fra Freequent bukser. Disse bukser er så dejlige og jeg måtte prøve dem. Selvom de ikke kunne købes endnu, så er det i hvert fald nogle der kommer ind i mit klædeskab.

Et par behageligt sæt af silke. Det minder om en pyjamas men det er det altså ikke. Dette sæt skal kunne bruges på arbejde eller skole. Hvis man virkelig skal have fat i forårets farver, så var det meget udbredt at farven var i lyserød og det er noget der bliver viser at man tør. En farve så lys, som dette vil løfte dit outfit til et nyt niveau.

Selve Corona har endda haft en påvirkning på moden. Da det er blevet rigtigt populær at have en sort maske på. Disse slanke sorte ansigtsmasker matcher næsten ethvert outfit, du bærer, og de giver god dækning til din næse og mund. Vælg et silkeagtigt stof for lettere vejrtrækning, eller vælg noget med udsmykninger, hvis du har lyst. For at kunne style det er det en god idé at gøre Brug alt fra en rød trenchcoat til en farveblokerende dragt og se usædvanligt stilfuldt ud. Fra harmonikastil til traditionel form er der så mange valg, der holder dig og andre i sikkerhed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here