Har din terrasse brug for en overhaling?

0
195

Terrasser er noget, der virkelig kan binde familien sammen. Hygger aftener om sommeren og kunne spise ude på terrassen. På terrassen kan der bruges mange timer og hyggen tager ingen ende.

Da det danske vejr skifter så meget, som det gør kræver det til tider en sommerrenovering, så alle de aktiviteter man ønsker at lave om sommeren, kan blive opfyldt. En af de helt store afgørende ting, som bare skal være på plads er terassebrædderne, de skal kunne holde vinteren igennem og og stadig se pæne ud efter en god rengøring.

Hvis du er til den mere traditionelle træterrasse, handler det meget om hvilke træbrædder du vælger. Det mest fornuftige vil være at vælge en holdbar og robust træsort. Her kan blandt andet nævnes lærk, som en rigtig god træsort. Mørke træbrædder kræver ikke den samme vedligeholdelse i form af træbeskyttelse i forhold til lyse træbrædder. Det skal selvfølgelig også overvejes om hvor meget tid man har til det.

En af de nye trends er solsejl. Hvis man ønsker at opnå lidt skygge på noget af terrassen, er det en rigtig god investering. Det gør også at når vi nu har de danske somre, som ikke lige er de bedste og det kan regne ud af ingenting. Så kan man stadig bruge noget tid på terrassen uden at blive våd. Det kan også afskærme noget af blæsten, hvis ens terrasse døjer med at vinden flyver ind fra siden. Det kan godt blive irriterende i længden, når man bruger masser af timer på terrassen og bare vil nyde livet. Her skal man dog være opmærksom på at solsejlet skal have en hældning ellers vil vandet samle ovenpå sejlet og derved ødelægge det.

Derefter skal man tænke på om hvor mange planter, der skal være på terrassen og hvilke møbler man skal have plads til. Man kan med fordel tænke farvesortimentet ind i møbelvalget. Det gør det lidt lettere at have med at gøre og man kommer ikke ud i mærkelige farvevalg, som ikke passer sammen.

Det kan være et rigtig godt familiearrangement at hjælpes af med at kunne renovere terrassen. Her kan kammerater og familiemedlemmer jo lokkes med en stor fest bagefter på ny renoverede terrasse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here