En fødselsplakat er en god og personlig gave

0
208
En fødselsplakat er den perfekte dåbsgave

Børn betyder alt for deres forældre lige fra fødslen. Forældres børn er det mest betydningsfulde de har, og de vil gøre alt for, at de har det godt. De tager sig af dem, giver dem mad, giver dem tøj osv., indtil de selv er klar til at stå for det. Derfor er et barnedåb en rigtig festlig og følelsesladet dag med dåbsgaver og lækkert mad. Gode dåbsgaver kan være ting som en fødselsplakat, navnetavler eller lignende, som er minder for livet. Læs med her og få mere viden om barnedåb og gode dåbsgaver

Hvorfor holder man barnedåber?

 

Det er en tradition i kristendommen, at man bliver dødt som baby. På den måde bliver man født ind i den kristne tro, og ens forældre erklærer ens tro til gud. Man har altså som baby ikke selv et valg, men det får man senere ved konfirmationen. Her skal man selv erklære sin tro til gud, og man kan altså godt vælge at hoppe fra.

Barnedåben starter i kirken, hvor der bliver holdt en speciel gudstjeneste med dåb. Her inviterer man ofte familiemedlemmer og de tætteste venner med. Derefter bliver der tit holdt en fest med lækker mad, gaver og godt selskab. Her bliver der festet og fejret, at barnet er trådt ind i kristendommen. Det er ikke alle, der tror lige meget på gud og kristendommen. Nogle vælger blot at gøre det af tradition i familien, for de andre familiemedlemmers skyld. Når man bliver døbt, kan man også sige, at man bliver en del af det kristne fællesskab. 

Hvad er den perfekte dåbsgave?

Da der bliver holdt en stor fest med lækkert mad og drikke, har gæsterne ofte en gave med til forældrene og babyen. Det er meget forskelligt, hvilke gaver folk giver. Nogle giver dyre smykker, nogle giver dyrt tøj og andre giver mindeværdige gaver. Til et barnedåb foretrækker mange at få mindeværdige gaver, som man kan huske igennem hele sit liv. På den måde har man et minde fra den smukke og betydningsfulde dag, som man kan se tilbage på. En fødselsplakat er en rigtig god dåbsgave. Fødselsplakaten kan fåes i mange forskellige farver og kan tilpasses hvert barn efter navn og fødselsdagsdato. Det er altså en meget unik og personlig gave. 

 

3 grunde til at købe en fødselsplakat i dåbsgave?

  • Personlig gave
  • Minde fra en god dag
  • Kan tilpasses til den enkelte baby

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here