Fremstile ensartede og komplekte produkter | CNC drejning
15947
post-template-default,single,single-post,postid-15947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-10.1.1.1572422714,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

CNC drejning producerer mange relevante produkter

CNC drejning kan lave mange forskellige produkter

CNC drejning producerer mange relevante produkter

CNC drejning og CNC fræsning har i mange år været afgørende for metalindustrien, da det har ændret måden man producere på. Det er nemlig blevet meget mere effektivt og præcist, end det har været førhen. Det er nemlig blevet meget nemmere at producere og fremstille ensartede og komplekse ting i metal og andre materialer. Læs med her og lær meget mere om hvad CNC drejning er, og hvad det bruges til

Hvad er CNC drejning og fræsning?

CNC drejning og og fræsning har som tidligere nævnt været en afgørende faktor for metalindustrien i mange år. CNC står for computer numerical control. CNC er produktionsmaskiner, der kan fremstille store mængder af ensartede og komplekse dele i metal og andre materialer ved hjælp af en computer. Computeren kan styre formning samt opskæring af materialet ved hjælp af fx CAD-CAM programmering. Det er en proces, hvor en computer konverterer en tegning til tal. 

CNC drejning er spåntagende bearbejdningsproces og et udtryk for reducering af diameteren på et givet materiale. Det sker ved hjælp af et skærende værktøj og bliver ofte til en specifiseret dimension. CNC drejning kan altså anvendes til at skabe både ind- og udvendige profiler. Sådanne profiler kan fx være aksler, valser, hjul, kugler og cylindre. 

CNC drejning bliver selvfølgelig udført af maskiner. Der findes nogle forskellige maskiner til dette som fx automatdrejebænken og langdrejebænken. 

CNC drejning har altså været med til at optimere branchen for bearbejdning af metal og andre materialer ved at gøre det meget lettere at bearbejde materialerne.

CNC drejning kan bearbejde metal

Løbehjul bruges til mere end bare leg 

Der er rigtig mange produkter, der kan og bliver lavet ved hjælp af CNC drejning. Det kan fx være maskindele, hjul, reservedele, rør og løbehjul. En af de mest kendte produkter her må siges at være løbehjul. 

Løbehjul bliver brugt af rigtig mange og solgt på verdensplan. Løbehjul har de seneste år set en rigtig stor udvikling. Førhen blev løbehjulene primært brugt til at hygge på. Mange fik et løbehjul i en tidlig alder og kunne så bruge det på gåture med sine forældre eller lignende. I dag er det dog et helt andet billede, da det er et produkt, der er blevet udviklet rigtig mange. For det første er det også blevet en hobby at stå på løbehjul – ligesom fx skateboards. Derudover er det også blevet muligt at få elektriske løbehjul, som faktisk er en effektiv og nem transportløsning. 

 

3 ting som laves ved hjælp af CNC drejning:

  • Maskindele
  • Reservedele
  • Løbehjul
No Comments

Post A Comment