Giv din baby de bedste forhold og produkter | Baby shampoo
15972
post-template-default,single,single-post,postid-15972,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-10.1.1.1572422714,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Det er vigtigt at vælge den rette baby shampoo

En baby shampoo skal være svanemærket

Det er vigtigt at vælge den rette baby shampoo

Det er rigtig stort for de fleste, når de får deres første børn. Men det kan ligesom så mange andre nye ting også være lidt skræmmende. Det er helt nyt, og man har ingen erfaring. Der er rigtig mange ting, man er i tvivl om. Det kan være hvor meget babyen bør sove, hvilken baby shampoo man bør anvende og meget mere. Læs med her og lær meget mere om at være forældre for første gang

En baby kan være begrænsende i starten

Det kan altså være rigtig svært at få sit første barn. Der er så mange nye ting, man slet ikke har prøvet før. Og man vil jo nødigt gøre noget forkert, da det er jo er ens lille guldklump. 

Det kan derfor også være rigtig stressende i starten, da der simpelthen er så meget man skal tænke på og bære over med. Babyer er jo som mange ved lidt besværlige og larmende i den første tid. Der bliver derfor sat nogle begrænsninger til forældrene. Det er ikke altid muligt at tage til alle de ting man gerne vil, da man også skal tænke på sin baby. Det er fx ikke så smart at have sin baby med i biografen i starten, hvis den begynder at græde eller lignende. Her er det jo ikke kun en selv, der bliver forstyrret, men en hel sal fyldt med mennesker, der gerne vil se en film.

Derudover skal man også tænke på at bruge alle de rigtige produkter, da en babys hud og krop kan mere modtagelig og sårbar end en voksen krop. Derfor er det fx vigtigt, at man benytter en baby shampoo i stedet for en normal shampoo.

En babyshampoo er uden hormonforstyrrende stoffer

Dette skal du vide om baby shampoo

En af de vigtige ting at have fokus på er som sagt, at man benytter de rette produkter til sin baby. En af disse produkter kunne fx være en baby shampoo. En babyhud kan nemlig ikke altid tåle de normale shampooer, der kan købes i diverse supermarkeder. Der er ikke umiddelbart den store forskel på baby shampoo og normal shampoo, men der er ofte en bedre kemi i en baby shampoo. 

Når man leder efter den rette baby shampoo, er det vigtigt, at den er svanemærket. Derudover skal den også være uden hormonforstyrrende stoffer, parabener og mere. 

Vigtigt at vide når din baby skal have vasket hår

  • Skal være svanemærket
  • Skal være uden hormonforstyrrende stoffer mm. 
  • Vask babyens hår 1-2 gange om ugen
No Comments

Post A Comment