Din nye rollator passer til dine behov | Indendørs rollator
15870
post-template-default,single,single-post,postid-15870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-10.1.1.1572422714,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Din nye rollator passer til dine behov

Din nye rollator passer til dine behov

En rollator er yderste behjælpelig for dele af befolkningen, der er gangbesværet eller på anden vis har brug for støtten i løbet af deres hverdag. Mange virksomheder og producenter argumenterer for, hvorfor deres rollator netop vil gøre forskellen for dig. Vi vil her give råd og vejledning til dig, som ønsker at finde en rollator, der tilpasser sig dine behov.

Dine behov er i centrum

Når man skal ud og investere i en rollator, så er det vigtigt, at der tages udgangspunkt i ens egne behov. Det vil også sige, at den skal være tilpasset dine mål, så den skaber de nødvendige og forventelige forskelle for dig og din hverdag. Det første skridt mod at finde den helt perfekte rollator er at vurdere, om man skal bruge den både indenfor og udenfor. Dette er den væsentligst kontrast, som vil være på sortimentet. Der vil være mange indstillinger og designmæssige detaljer, der vil variere fra en rollator til brug udenfor og indenfor. Det er selvfølgelig grundet terrænet, som vil være hårdere og kræve en del mere dybde i tilfælde af udendørs. Nedenfor vil du blive præsenteret for en guide til din nye rollator til indendørs brug.

Indendørs rollator

En indendørs rollator er normal forholdsvis smal og let. Her er hjulene dog også en detalje for konstruktionen. Mange ældre anvender en rollator indendørs, hvor det derfor skal være muligt at få en større bevægelighed rundt om møbler og døre. Af samme årsager så kan man også vurdere sin egen bolig i bredden og størrelsen generelt. I forbindelse med indendørs brug, så vil der være følgende tre ting, som er vigtigste i valget

 

  • Skal der være et sæde og eller en bakke?
  • Skal den kunne klappe sammen?
  • Hvordan skal højden være?

 

Mange rollatorer har et sæde, og det kan der være mange årsager til. Det kan dog i forbindelse med anvendelsen indendørs udgøre en overflødig detalje. Dette er primært grundet, at den bruges til at transportere sig selv rundt i huset, og ikke i så høj grad til hvil. Der er dog muligheden for at erstatte denne med en bakke i stedet for. Derved vil det være muligt at transportere mad og drikke uden de store udfordringer.

 

Afhængig af ens behov og begrænsninger, så vil det variere i hvor stort et omfang, at man anvender en rollator. Det kan være, at man har behov for den på daglig basis og til enhver tid. Andre anvender den kun i lejlighedsbrug. Derfor vil det almindeligvis ikke være så vigtigt for en indendørs rollator, om den kan klappes sammen. Det er dog meget gavnligt, hvis man ønsker muligheden for at pakke den frem og væk. Ligeledes hvis man skal på besøg eller anden, og dermed skal have den med som transport.

 

Ens egen højde og vægt er endvidere også vigtig i forbindelse med købet af en rollator. Mange af rollatorerne kan justeres i højden. Man synes dog en detalje, som højden på håndtagene kan være irrelevant. Det er dog langt fra tilfældet. Her vil markedet forskellige modeller kunne justeres på forskellige måder, og højden vil variere.

 

 

 

rollator
No Comments

Post A Comment